-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Update Citer Besday

Bismillahirrahmanirrahim...

Jom update citer besday yang dah berlalu this year.. Disebabkan kesibukkan, tak sempat nak update on time...  As of today, dua family members kami yang dah celebrate besday diorang iaitu.. Cik Husna dan En Papa.. :)

Jom layan gambar jer la...

Ni sekitar besday Nur Qaisara Husna yang genap 3 tahun pada 08/03/2013..


Besday girl!!





  With family....



Senyuman Manis si besday girl
 






Untuk besday si papa.. hanya ini gambar yang di'snap'.. Bukan ape.. memory dah full... Mama malas nak gerak gi ambik camera.. huhuhu...

Anyway, we all loves you!!!



0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie