-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kenangan di Pulau Pinang

Bismillahirrahmanirrahim....

Mengimbau kembali kenangan kami ketika mak mertua di hospital Pulau Pinang... Setelah menerima panggilan dari adik ipar yang inform kami keadaan mak mertua semakin kritikal, kami bergegas ke Pulau Pinang ( 22/4/2013). Memandangkan keadaan anak anak yang masih kecil, aku amat pasti yang mereka tak boleh stay kat GH Penang semua sekali.. Confirm kene halau dengan guard.. Lagipun dengan keadaan Syafiq yang masih kecil...

Aku survey melalui internet homestay yang berdekatan dengan GH. And finally i come across this homestay- DG Homestay.. Tempat yang amat strategik dan dekat dengan GH. Untuk bercuti pun ok homestay tu sebab dia dengan ngan rope walk, stadium bandaraya, etc... Kami sewa family room dengan rate rm95/night. Bilik yang selesa untuk kami sekeluarga... Kami stay kat Penang dari 22/4/2013 sampai 24/4/2013..

Walaupun keadaan mak agak kritikal, tapi pada 24/4/2013 kami terpaksa pulang dulu ke Shah Alam... Masa tu keadaan mak agak stabil... Niat di hati akan kembali semula pada hari Jumaat (26/4/2013). Tapi malangnya pada hari itu jugalah mak pergi meninggalkan kami...

So, kalau kawan-kawan nak bercuti ke Pulau Pinang, aku recommend jugak la stay kat DG homestay.. Agak convenient dan murah... Jom la layan gambar kami otw balik ke Shah Alam....


Kenangan di DG Homestay


Singgah makan di Padang Kota Lama





Di atas feri...



2 Nukilan Rasa:

  1. Rindunya Mai...budak2 pun dah besaq. Baby boy tu pun makin montel.

    BalasPadam
  2. Kak Aina.. budak2 membesar ok... ni mak dia pun join sekali membesar bagai juara... hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie