-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Hati yang terusik

Bismillahirrahmanirrahim....

Lately server kat office selalu down.. Bila server down agak lama i.e. 1 to 2 hours, mood nak buat kerja mulalah down jugak.. Astagfirullah.. Tapi itulah manusia..  Tapi walaupun sedar, kadang-kadang terbabas jugak..

Hari nie.. baru sekarang boleh masuk server (4.36pm.. lagi sejam dah nak balik..). Lemau rasa hati.. mood and idea to proceed with the work already gone.. Tunggu masa balik jer la... Masya-Allah... kenapa tak productive nie???

'Ya Allah.. jauhilah aku dari sifat malas'..

Ambik mood balik.... Penawar hati bonda..

2 Nukilan Rasa:

  1. Salam Ziarah juga & salam kenal
    Saya dah follow blog Coretan Hatiku ;)
    anyway, penyakit pemalas tu mmg susah nak dibendung. kekuatan hanya pada kita utk bendung hehe ;)

    BalasPadam
  2. ZazaMyMoon... Salam kenal juga.. Terima kasih sebab follow... Sangat setuju la.. memang susah nak buang perasaan malas nie.. ;)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie