-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Cuci Sawang & habuk

Bismillahirrahmanirrahim....

Masya-Allah.. dah lama tak update blog aku nie kan... Dah bersawang dan habuk menimbun dah nie... pergh.. nak cuci balik... harap-harap leh consistent mengupdate blog ni kan...

Last 3 months memang bulan yang sibuk untuk aku... banyak benda yang terjadi dan banyak commitment terpaksa dicurahkan.. sekarang ni, slowly dah back to normal.. Nak citer ape yer?? Tak dek story nak citer sangat sebab banyak citer yang dah basi kan... hehhee

Insya-Allah... nanti from time to time aku rajinkan diri mengupdate yer...





0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie