-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Syafiq & walker...

Bismillahirrahmanirrahim...

Syafiq kadang-kadang akan bising bila asyik berbaring jer.. Tapi bila angkat, dia mulalah gelak.. kaki tangan bagai nak jalan dah.. So mama minta papa keluarkan walker.. cuba letak dia dalam tu.. Subhanallah.. dia bolah suke.. tak padan dengan umur baru 3 bulan.. kaki dah pandai tolak bagi walker bergerak.. Tapi mama test jer yer.. Still young untuk duduk dalam walker ok.. Sabar yer sayang.. Jom tengok budak yang happy duduk dalam walker nie...





2 Nukilan Rasa:

  1. comel anak... ingin dapatkan tip breastfidding jom singgah blog saya

    BalasPadam
  2. mamasham... thanks.. nanti saya ziarah yer..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie