-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Office Activities.. HSE Event

Bismillahirrahmanirrahim.....

Permulaan 2013 aku bernekad untuk mengaktifkan gerak kerja HSE committee di tempat aku... So aku dah rangka a few program for this year.. As starting, we start with blood donation, hse appreciation day for last year event and fire drill...

Jom layan gambar yer...

Ni semasa HSE Appreciation Day... Talk by management..
 

Disusuli dengan penyampaian hadiah dan sijil-sijil yang berkaitan... dan makan-makan...





Ni plan gambar sekitar Fire Drill...







 




Bersama 'abang-abang' BOMBA Kota Anggerik, Bukit Jelutong... Terima kasih diatas kerjasama yang diberikan..


P/S: Aku dah lulus exam SHO.. So tinggal lagi nak register ngan DOSH for Green Book.. ;). Kredit to my hubby for the support.

Syafiq & walker...

Bismillahirrahmanirrahim...

Syafiq kadang-kadang akan bising bila asyik berbaring jer.. Tapi bila angkat, dia mulalah gelak.. kaki tangan bagai nak jalan dah.. So mama minta papa keluarkan walker.. cuba letak dia dalam tu.. Subhanallah.. dia bolah suke.. tak padan dengan umur baru 3 bulan.. kaki dah pandai tolak bagi walker bergerak.. Tapi mama test jer yer.. Still young untuk duduk dalam walker ok.. Sabar yer sayang.. Jom tengok budak yang happy duduk dalam walker nie...





Jom gi Taman..

Bismillahirrahmanirrahim..

Dah lama tak bawa anak-anak gi taman... Last week berkesempatan bawak diorang gi Taman Tasik Shah Alam.. Seronok anak-anak dapat lepas bebas...

Jom layan gambar diorang...











Syafiq Menjangkau 4 Bulan

Bismillahirrahmanirrahim...

Insya-Allah.. Next week 14hb Syafiq akan masuk 4 bulan. Dalam 3 bulan setengah nie.. dia dah boleh menirapkan badan.. Rasanya tak lama lagi bolehla merangkak tu... Kaki pun dah kuat...Cuma masalah batuk n selsema dia tak ok lagi.. Doktor suruh refer hospital dah.. tapi aku cuba bertahan dulu... tapi akui dah start bagi dia antibiotik.. walaupun tak bagus bagi baby sebenarnya.. but since his blood already infected, baik bagi before worse kan...

Insya-Allah.. next week his full blood picture test will be out. Aku tak sabar nak tunggu result ni.. Insya-Allah tak ade apa-apa.. Doakan yang terbaik utk Syafiq.. Semalam terpaksa bawa dia untuk neb sebab kahak dah banyak..Jom layan gambar Syafiq..


Rileks yer Syafiq lepas ambil nebulizer..




 Aktiviti kat rumah...
Seronoknyer tidur....
Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie