-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Preparation kembali bekerja

Pejam celik dah 52 hari mama on maternity leave.. Kejap jer kan... Dalam masa pantang nie, mama dah naik berat badan.. camne tak naik, pantang tak macam orang.. sume belasah.. huhuhu... Pastu mulalah sibuk, baju tak muatla.. body dah out of shape la... :( Orang lain lepas pantang slim, mama makin tembun...

Next week dah masuk kerja semula... Insya-Allah.. preparation untuk bekerja seperti biasa.. yang paling penting memastikan stok EBM yang mencukupi.. Mama tak la hard core sangat dalam keeping the stok.. sebab peti ais x cukup ruang.. peti yang satu lagi rosak pulak.. tinggal peti kecik jer... sekarang jadi tempat simpanan stok ebm.. stok lauk pauk terpaksa beralah yer.... :) Mama nak kene beli jugak freezer nie... Sebab perjalanan masih jauhkan.. 2 years breastfeeding target mama.. Semoga Allah permudahkan...

Setakat nie stok ebm mama adalah seperti berikut:-

Bottle 4 oz x 11=44oz
Bottle 5 oz x 5=25oz
Plastic 10oz x 11=110oz
Jumlah: 179oz


Perkembangan Syafiq...

Syafiq sekarang dah pandai main sorang-sorang.. walaupun x lama.. tapi okla.. at least boleh jugak buat kerja... Dia dah rajin senyum dan bersembang... Aduh.. buah hati mama nie.. Ni buat mama malas nak gi kerja nie...


 Gambar bersama Huda dan Husna.. yang rajin temankan baby Syafiq.. :)




0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie