-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Melaka Lagi

Seperti yang aku khabarkan sebelum ni.. aku nak bawa anak2 bercuti ke Melaka.. Actually last year pun dah pergi Melaka kan.. Tapi tak pe la.. this time fulfills hasrat diorang nak mandi kat Melaka Wonderland.. Aku sewa homestay angkasa kat Batu Berendam.. RM150 semalam but complete dengan segala kemudahan.. boleh membasuh dan memasak..

 Aku just stay kat rumah jer.. sebab kesian plak baby nak angkut pergi Melaka Wonderland.. Bukan boleh mandi pun.. Lagipun mesti dia tak selesa.. Panas kan? So aku decide nak stay kat rumah dan hubby gi ngan anak-anak jer.. So layan jer la gambar we ols yer...


Pusing-pusing bandar melaka... Di jonkers Walk
Depan Kapal....


Anak-anak di Melaka Wonderland (Entrance RM 25 Kanak-kanak, RM30 Dewasa)

 Di Mini Malaysia (Entrance RM5 untuk kanak-kanak, RM7 untuk dewasa)
Lepas Naik kereta Lembu.. Takut aku........ (RM10 for 6 pax)
Dalam Muzium Orang Asli.. (Entrance RM1 Kanak-Kanak, RM2 Dewasa)
Naik Buggy di Botanical Garden (Sewa RM60 for 30 Minutes)

Finally.. permata hati bonda...  Esok dah nak kerja nie.. huhuhu

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie