-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Aku perlukan Freezer!!






Dilema aku kembali semula!!!! Masa menyusukan Husna, aku dah mengalami masalah ini.. Dan kini kembali semula... Apakah itu?? Masalah storage EBM... huhuhu.. Masa Husna aku beli 2nd fridge instead of freezer... Tapi fridge tu dah rosak.. Nak repair kene tukar compressor dalam RM400++. Hubby kata nak repair jer.. Tapi bagi aku, dari repair baik aku beli freezer.. Kalau deep freezer lebih kurang jer harga baru ngan nak repair kan??

Tapi kehendak hati nak upright freezer.. Tapi bila baca review, majority kata deep feezer better than upright freezer.. Cuma Upright freezer senang sikit nak manage storage.. sebab dia cam peti ais biasa jer.. comes with drawer kan....

Sekarang dah critical nie.. Current fridge dah tak boleh menampung stok EBM... Takkan nak slow down kot?? Sayang ar.... Lagipun sekarang susu tengah meriah... Kalau slow down, confirmla drop EBM aku... Aduh sedihnyer hati aku... Kene survey jugak la... sebelum ni survey jugak tapi cam tak serius sangat... So this time cik Hubby kene tolong la survey dengan seriusnyer yer...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie