-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Syafiq Sebulan sudah...

14 Nov 2012- Syafiq genap sebulan... Perkembangan Syafiq sebulan:-

-Dah kerap berjaga dari tidur..
-Berat dah naik dari 3.6kg ke 6kg..
-Dah pandai menegur & bagi respond bila kita tegur
-Dah banyak senyum
-Makin kuat menyusu.. mamapun makin kuat makan... apa taknyer.. asyik lapar jer.... Akibatnya dalam pantang naik berat badan.. hahaha. Perjuangan mama sudah bermula.. semoga Syafiq mendapat susu ibu sepenuhnya untuk 2 tahun..

** Bahagia tengok anak tidur... Alhamdulillah..


Si kakak yang cukup sayang kat baby Syafiq.. First things yang Husna buat bila balik rumah mesti kiss baby syafiq :)

 Dah pandai bukak mata.. sebelum nie nak bukak mata pun susah.. asyik tidur jer...

Ala.. diamla mama.. Syafiq nak tidur nie.. hehehehe

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie