-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Program cuti sekolah



Kesian anak-anak mama.. cuti sekolah nie asyik terperuk kat rumah jer.. Ajak gi berjalan pun mama tak bawa.. Nak buat camne, mama kan dalam pantang... Tapi tak per, hari ni mama dah habis pantang secara sahnyer... Hari ni dah 45 hari.. So mama plan nak bawak anak-anak gi bercuti sebelum mama masuk kerja.. Cepat jer kan dah nak kerja balik... Insya-Allah 13 December mama start kerja balik...

So dah discuss ngan papa.. Insya-Allah.. we are planning to spend the school holiday at Melaka... Last year pun dah pergi Melaka.. Tapi masa tu tak pergi  Melaka Wonderland.. So, this time we planned to go there.. Insya-Allah.. Mama dah booking homestay for us on 7 to 9 December... Actually the same date mama suppose kene pergi PD for company event.. Tapi tak pe la.. Lagipun mama on maternity leave kan ( boleh buat alasan camtu?)

Hopefully Allah permudahkan segala rancangan kita... Insya-Allah.. Walaupun mama tak leh main air sangat sebab ade baby Syafiq, but I hope they will enjoy themself.. :)


Melaka Wonderland... See you there!!



0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie