-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Aktiviti sekolah sebelum bercuti panjang

Memandangkan mama dalam pantang.. semua aktiviti persekolahan anak-anak cik abg aku yang uruskan.. Maklumlah.. sebelum cuti sekolah panjang banyak betul aktiviti mereka kan... Si kakak dengan action song dia sempena majlis makan malam amal anjuran sekolah dia... Ni jer la gambar yang cik abg aku snap guna kamera.. yang lain dalam phone dia.. tapi dah hilang semuanya.. huhuhu


Ni pulak si kak ngah.. Sempena konvokesyen Taski ABIM.. Kak Ngah masuk berbalas pantun. Tak sangka plak dia tu talented jugak.. hehehe.. Layan jer la gambar yer.. :)

 Semasa berbalas pantun... seronok jugak tengok video yang cik abg rakam.. :)


Kecik jer si kak ngah nie.. :) Rasa cam tak percaya jer next year dah masuk tahun 1...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie