-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tukar Service Provider

We all baru jer tukar service provider untuk broadband.. Sebelum ni pakai celcom.. Alamak bercinta nak dapat connection.. Rasa rugi jer bayar bulan-bulan... Sebab tu malas nak update blog.. But this week, since aku akan berada dirumah untuk 2 bulan, we decide to try Digi plak.. Sebab dengar review jiran-jiran Digi punya coverage area rumah we all ok...

Dah 3 hari la try Digi.. So far so good.. Upload gambar pun cepat.. Sangat berpuas hati setakat ini.. Harap-harap lepas ni makin rajin la aku update blog...  Tengok statistics digi nie.. bagus jugak la kan?


Actually ni penting untuk aku.. Sebab aku nak kene buat research utk Paper 4 SHO aku dalam masa pantang nie... Tapi apsal aku tak terima lagi soklan nie?? Huhuhu.. nak kene call NIOSH la camni... This will be my last trial for Paper 4.. Doakan aku berjaya key!!!


0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie