-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sekolah Rendah Agama Integrasi (SRAI)- Seksyen 19

Memang hasrat kami suami isteri nak hantar anak-anak masuk SRAI Seksyen 19. Percubaan untuk memasukkan Kakak ke sekolah itu tidak berjaya.. Percubaan kali kedua untuk Kak Ngah for next year session, Alhamdulillah..... She's will be join the school as a student from next year..

Orang yang paling gembira, of course my hubby... Sangat excited ok.. hehehe.. The offer letter we received on 26/6/2012 masa aku baru balik dari KK. So this morning baru berpeluang untuk confirm the acceptance. Alhamdulillah.. no daftar 126.. Kelas 1 Al-ikhlas...

Hopefully hasrat kami untuk mendidik anak ke arah yang lebih baik akan tercapai.. sekurang-kurangnya ada juga saham akhirat nanti... :) Insya-Allah...

Kak Ngah semasa gi interview.... Ramai betul... Dia yang pakai tudung oren tu nampak kecik jer kan.. hahaha

3 Nukilan Rasa:

  1. Assalam Pn.Maizatul,
    Tahniah sbb anak dpt masuk ke srai seksyen 19. Saya juga teringin nak masukkan anak saya ke srai utk tahun 2014. Mcmmana nak register untuk amik test kemasukkan ke srai dan ada no tak utk i call tanya?

    Juliana

    BalasPadam
  2. w~salam puan Julia,
    Terima Kasih.. Untuk masuk SRAI, anak2 kene gi register untuk exam. Yang ni dia buka dalam bulan 4 setiap tahun.. Biasanya sekolah akan letak banner or boleh jer gi tanya guard pendaftaran dah buka ke. Then bila dah buka, dia akan bagi borang n kite kene buat payment dalam rm10 kalau tak silap. So dia akan bagi siap2 tarikh periksa...

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie