-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pregnancy & Ramadhan

Insya-Allah... Sabtu ni kita akan sama-sama menyambut kehadiran ramadhan al-mubarak... Khamis ni tarikh melihat anak bulan.. esok aku nak gi refer to hospital for check-up.. Hmm... dah masuk 7 bulan dah nie... dah terasa letih sangat.... Kene kuatkan mental & fizikal untuk menghadapi ramadhan tahun nie... Aku nekad nak puasa penuh... Kalau ikut historical, so far tak dek masalah untuk berpuasa.. hopefully I still strong this year... walaupun sekarang ni body condition cam tak best sangat.. maybe sebab dah obese kan...

Lately, aku rasa letih.. badan rasa berat, selalu batuk dan selsema.. memang cam tak larat sangat.. Tapi untuk baby.. mama kuatkan semangat... Semoga baby membesar dengan sihat dalam rahim mama... Baby pun agak aktif kan.. suke 'jalan-jalan' kat dalam tu.. :). Cuma bila papa pegang, memang baby akan stop.. duduk diam-diam... selesa kot.. or memang x nak bagi papa rasa yer.... hehehe..

Okla...  Sempena Ramadhan yang bakal tiba, aku nak mohon ampun  & maaf kepada semua rakan-rakan yang mengenali dan jugak rakan-rakan blogger.. sekiranya penulisan ada yang tersinggung.. bicara yang terkasar /moody, tindakan tak serupa bikin.. hehehe.. maaf sesangat yer.... Doakan kesihatan aku dan baby dalam kandungan nie.. Semoga kami kuat berpuasa bersama-sama...

1 Nukilan Rasa:

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie