-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Hari ke-4 berpuasa

Alhamdulillah... aku masih mampu berpuasa dengan jayanya... Ingatkan tak larat ak berpuasa..
Tapi Alhamdulillah.. masih mampu dan kuat... :) Biasanya pagi time sahur aku akan makan nasi.. then makan kurma 2 atau 3 biji.. take multivitamin for baby and minum ESP shaklee... Then I'll make sure I drink a lots of water... So far, still bertahan dan rasanya baby pun dah adjusted to the routine.. cause first day pose dia kurang gerak.. but today dia dah start active balik... Senang hati mama..

Insya-Allah jugak this time we will get a boy.. This one after confirmation by doctor on my previous check up... Alhamdulillah.. ade jugak rezeki kami nak menimang cahaya mata lelaki... Semoga kandungan ku ini akan membesar dengan sihat dan sempurna.... Doakan aku yer....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie