-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Travel lagi..

Sejak aku pregnant yang nie, tak habis-habis aku travel... samada atas urusan kerja mahupun peribadi... boleh dikatakan susah betul nak berada dirumah sepenuh masa time weekend...

Hari ni aku travel lagi.. Atas urusan kerja... dan travelling kali ini melengkapkan journey aku ke negeri yang ke empat belas dalam Malaysia... Alhamdulillah.. akhirnya aku berjaya menjejakkan kaki ke semua negeri dalam malaysia....

Pagi tadi aku berlepas ke Kota Kinabalu utk dinner dan meeting HSE dengan SKO/SBO. I'll be stay here till Tuesday.. Biasanya aku akan stay kat hotel with the same event conducted. Tapi disebabkan kali ni event kat Shangri La Tanjung Aru yang room available cuma tinggal RM1,100 per night, rasa tak berbaloi plak.. so duduk budget hotel yang rate RM130.. Agak ok.. not bad la... utk single traveller cam aku ni kan... Aku stay kat The Crown Borneo Tanjung Aru..


 Pemandangan dari flight which I like it most since I can see layers of clouds...


Kota Kinabalu from the flight view... Nice beach... I like it most...


 My rooms... Nice deco... sesuai utk couple yang nak duduk budget hotel..


Bila bukak facebook dpt msg from my friend- SHO Foxboro.. Dia kate malam ni dinner cancel.. Apsal aku tak dapat info tu?? Aduh... so malam ni nak buat ape?? But he ask me to go out and meet some other otai in HSE dari SOGT.. Tell my hubby and go out for dinner with them. He fetch me at my hotel and we headed to Tanjung Lipat Corner, Likas for dinner... Makan Nasi ngan ikan la... agak murah la.. Siakap seekor dalam 900gram, udang besar 1/2 kg, telur dadar 4 org makan and baby kailan ikan masin.. Semua tu dalam rm65.. Berbaloi jugak la....

 Our dinner tonight.. Fully sponsor by En.Munir...

Then they bring us to One Borneo.. Ronda -ronda that new shopping compleks... Then balik la... Rehat plak.. Esok kul 7.30 pagi dah kene register kan....


Pemandangan dari one Borneo...Ade Fun Fair...


Oklah.. aku nak tido dulu.. dah letih....


0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie