-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

2nd Day in KK

Today 2nd day aku kat KK. Early in the morning ambik shuttle pergi Shangri La Tanjung Aru for SBO/SKO CSM Engagement Q2/2012. Cantik betul Shangri La Tanjung Aru.. Especially the beach... No wonder the rate is high and the hotel is rated for 5 star hotel!!.




After the session, sempat lagi la we all gi pusing2 KK.. Singgah gi Filipino Market.. Tak la shopping ape pun, just beli pearl utk anak-anak dan benda wajib aku beli kalau ke sarawak.. Terubuk Masin dan ikan bilis.. But this time aku beli jugak rumpai laut kering and terubuk masin tu pun Sabah version.. leh la try makan nanti... huhuhu

Di area menjual kraftangan dan pearl di pasar filipino


Segala jenis makanan tradisi sabah .. Tapi aku tak beli pun... sebab tak rasa cam nak beli :(


Ini adalah gamat yang telah dikeringkan.. saiz yang pelbagai dari sekecil-kecilnya sampailah sebesar-besarnya...

Nyum..nyum.. area menjual buah-buahan.. pun tak beli jugak... hahaha.. sebab tak kan nak angkut balik semenanjung kot!!

Sampai hotel terus rehat.. tak larat ooo.. sebab cuaca kat sini panas betul! Insya-Allah.. suatu hari nanti leh bawak anak-anak aku datang sini.. mandi pandai and leh buat aktiviti pantai....


I am really admiring the beaches here!! Esok dah nak balik Shah Alam.. Flight aku kul 11 pagi... tak sabar dah nak balik.. Dah rindu kat cik hubby dan anak-anak... Miss them so much!!

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie