-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Malasnyer nak travel... :(

Baru check-in ke Grand Palace Hotel, Miri... Terpaksa jugak aku datang sini dalam malas-malas kan.. sebab dah try arrange org lain dtg, tapi sume tak available... Esok ada PCSB-SKO Contractor HSE Engangement... Huhuhu..Nasib baik hotel dia ok...  Sebelah ni ade shopping compleks.. Nak gi tak?? rasa cam malas.. tapi kalau gi beli benda2 utk mengunyah best gak.. dok sorang-sorang ni x dek mende nak buat kan... huhuhu.. Mandi dulula... nanti fikir nak buat ape...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie