-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Cerita Pregnancy

Sabtu ni akan menjalani pemeriksaan kedua utk pregnancy ku ini.. Insya-Allah.. This week aku dah 13 weeks of pregnancy i.e dah 3 bulan la kn... This time, agak berbeza.. sebab masuk bulan ketiga nie akau kerap pening & loya... Padahal sebelum ni aku tak dek mengalami rasa camni.. Then tahap kemalasan amatlah tinggi... Risau jugak aku.. sebab aku sekarang tgh obesiti.. I should keep moving so that aku leh kontrol sikit kenaikan berat badan aku..

Balik dari korea, berat aku dah turun lebih kurang 1kg... Agaknya sebab makan tak tentu kan.. tapi aku konsistentkan mengambil asid folic, multivitamin and also calcium... Hopefully baby dalam kandungan aku akan membesar dengan sihat...

Nanti lepas check-up aku cerita lagi perkembangan terkini baby dalam kandungan ku ini yer.. :)

This time, aku juga notice somethings.. cepat betul nak marah dan cepat rasa serabut... ntah ler... semua tu membuatkan aku cepat letih dan rasa nak duduk kat tempat yang sunyi-sunyi jer...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie