-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Family Trip- Langkawi Island

Masih di Langkawi.. with family... Bawa anak2 berjalan2... Seronok betul diorang first time naik flight.. Lepas ni duduk jer la rumah diam-diam yer... sebab mama tak larat la nak jalan-jalan sangat.. Pregnancy mama kali nie, letih sikit la.....


Layan photos jer la.....
















Esok sambung jalan yer.... :)


Malasnyer nak travel... :(

Baru check-in ke Grand Palace Hotel, Miri... Terpaksa jugak aku datang sini dalam malas-malas kan.. sebab dah try arrange org lain dtg, tapi sume tak available... Esok ada PCSB-SKO Contractor HSE Engangement... Huhuhu..Nasib baik hotel dia ok...  Sebelah ni ade shopping compleks.. Nak gi tak?? rasa cam malas.. tapi kalau gi beli benda2 utk mengunyah best gak.. dok sorang-sorang ni x dek mende nak buat kan... huhuhu.. Mandi dulula... nanti fikir nak buat ape...

Sekadar Gambar Pemandangan di Korea..

Just nak share gambar2 pemandangan yang di snap oleh Adah sepanjang holiday kami ke korea.. I like :)



















Cerita Pregnancy

Sabtu ni akan menjalani pemeriksaan kedua utk pregnancy ku ini.. Insya-Allah.. This week aku dah 13 weeks of pregnancy i.e dah 3 bulan la kn... This time, agak berbeza.. sebab masuk bulan ketiga nie akau kerap pening & loya... Padahal sebelum ni aku tak dek mengalami rasa camni.. Then tahap kemalasan amatlah tinggi... Risau jugak aku.. sebab aku sekarang tgh obesiti.. I should keep moving so that aku leh kontrol sikit kenaikan berat badan aku..

Balik dari korea, berat aku dah turun lebih kurang 1kg... Agaknya sebab makan tak tentu kan.. tapi aku konsistentkan mengambil asid folic, multivitamin and also calcium... Hopefully baby dalam kandungan aku akan membesar dengan sihat...

Nanti lepas check-up aku cerita lagi perkembangan terkini baby dalam kandungan ku ini yer.. :)

This time, aku juga notice somethings.. cepat betul nak marah dan cepat rasa serabut... ntah ler... semua tu membuatkan aku cepat letih dan rasa nak duduk kat tempat yang sunyi-sunyi jer...

Sekadar gambar semasa holiday ke Korea

Nak cerita tak sempat.. upload gambar jer key...








Yang penting gambar kat sana kepala aku asyik senget jer.. hahaha.. Dan yang paling penting, we all sume happy.... \o/

Ladies Day Out- Korea

Alhamdulillah... perancangan bercuti bersama kawan-kawan sudah selamat pergi & kembali... trip yang best sangat!! ala-ala backpackers... Antara tempat yang we all sempat pergi Nami Island, Petite France, Dongdaemon, Namsan tower, Namdemun, iteawon, Hangang Park, Cheongbuk stream, Insadong, Hanok Folk Villange, Chengyong buk palace, etc... x ingat sangat ar.. we all stay at Myeong Dong... Nak upload gambar broadband ni teruk ar....Nantilah...kalau sempat aku cerita lebih2 sikit:)



Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie