-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Celcom Broadband

Sakit betul hati aku sejak pakai celcom broadband nie... kononnya speed leh gi sampai 700kbps.. tapi bila kat rumah nak surfing.. speed nak dapat 30kbps pun susah!!!.. Nak update blog pun x leh key!!!!

Banyak yang aku nak kongsikan.. tapi itulah... due to the very poor performance of the Celcom Broadband tu.. semangat nak update blog pun hilang!!! Tension weh!!!

Ops.. I did it again!!!

Best tak tajuk tu? Setelah sekian lama tanpa coretan kan...Just nak buat anouncement!!! I"M PREGNANT AGAIN...

Baru Khamis lepas berkesempatan pergi buat confirmation on my pregnancy nie.. Actually aku tak monitor period aku.. Yang aku taw, aku last period bulan January.. Tapi date ker ape ker, sume tak hingat... Selepas self test kat rumah last month, last Thursday baru la gi buat confirmation ngan doctor.. Alhamdulillah.. baby dah masuk 9 minggu.. tgk ultrasound pun nampak healty..

Insya-Allah.... 18 October 2012 will be the estimate due date :). Hopefully semuanya berjalan dengan lancar & baby growth accordingly... :)

Sempena menantikan kelahiran baby terbaru nie, aku ngan hubby dah sepakat nak asingkan tempat tidur kakak2nyer... So.. bilik utk kakak2 dah ditransformkan.. Insya-Allah.. nanti aku cerita yer :)
Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie