-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Trisystems The Biggest Loser-seasons 2

Coming soon.. Trisystems The Biggest Loser Seasons 2.. Boleh tak kalau aku nak menang tahun nie? hehhe

Cerita Tahun 2011

Maaf yer.. Sekadar nak abadikan kenangan Tahun lepas sepanjang HSE MOnth di tempat aku.. Kesibukan dalam menjalani tugasan harian menyebabkan aku tak sempat nak update pasal HSE month tahun lepas- 2011..

Basically, 2011 merupakan tahun kedua aku dan HSE team organize HSE month di tempat kerja kami.. Alhamdulillah.. walaupun masing2 sibuk dengan tugasan harian, komitment yang diberikan telah menjayakan semua aktiviti yang telah kami rancangkan.. Syukran!!

Nak cite semua, tak sempat la.. so aku ambik main aktivities jer la yer... Antaranya In-Door Games Competition. Layan gambar jer yer... Games yang involve in the competition are checker, ping-pong & carom.. Tgklah.. aksi diorang yang telah bertarung tuh!(kawan-kawan, izinkan saya masukkan gambar dalam blog yer..)









2nd Aktiviti yang aku nak highlight HSE Day Away. This year aku pilih FRIM untuk jungle trecking.. Alhamdulillah.. Aku sangat berpuas hati dengan aktivi ini.. sebab ape? Memang best! Especially trek ke Canopy walk.. Memang betul2 menguji stamina ler.. Tapi overall semua seronok.. Itu yang penting.. Yang lebih penting, banyak jugak pasal alam semulajadi ni yang kite dalam tahu..:) Layan photos sekitar aktiviti..












Ni semua gambar ehsan dari kawan-kawan..

Last aktiviti yang wajib aku highlight of course la Blood Donation. This year with coopeartion from Pusat Darah Negara.. Layan...








Yang lain-lain punya aktiviti aku tak sempat la nak masukkan... Nak upload our slide show x leh plak.. nanti2 la kalau rajin yer..

Salam 2012

Walaupuun sudah 6 hari berlalu since 2012, I hope it's not too late for me to wish you all HAPPY NEW YEAR. Semoga upcoming years kita akan lebih produktif dan membuatkan orang sekeliling kita lebih bahagia.. :)

Disclaimer

Bismillahirrahmanirrahim..........



Sebarang penulisan dilaman http://mazatulazura.blogspot.com ini merupakan perkongsian peribadi. Dilarang sama sekali untuk dicetak atau disalin sekiranya ia bukan untuk tujuan perkongsian ilmu...
 
Segala penulisan tentang produk dan testimoni yg dikongsi disini bukanlah bertujuan utk merawat, menyembuhkan atau menganalisa apa jua penyakit/ masalah kesihatan. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat doktor atau dari pakar kesihatan yg berkaitan...

Semua tawaran atau giveaway produk Shaklee dari http://mazatulazura.blogspot.com adalah ekslusif dari saya dan TIDAK ditawarkan di mana2 cawangan/pejabat Shaklee. Harap Maklum!!

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie