-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Apam lagi..

Hajat hati nak re-arrange blog design.. Tapi x sempat lagi la... huhuhuhu... Sibuk sangat buat apam? hehehehe

Ni order dr Officemate.. alin yang comey.. hehehe.. Actually ni member lunch aku, tapi lately bz bebeno dia.. dah lama x kuar same2.. Hopefully dia suke la... walaupun sebenarnya dia mintak esok, tapi aku minta dicepatkan sebab esok nak buat tempahan utk hantaran bertunang. Sempena anniversary dia yg ke-4, aku doakan dia sentiasa berbahagia bersama keluarga dan anak2 yang comel tu (geramnyer nak cubit pipi Damia).

Walaupun dia mintak angry bird sume, tapi since dia mintak 150pcs, aku pun offerla buat 3 corak... :)


1. Apam Polkadot- saje taruk gambar hati satu tu.. ;)


2. Angry Bird

3. Ladybird

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie