-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pasang Pagar

Last weekend, husband & partner aku gi pasang pagar kat kebun.. Almost setahun pembelian tanah tersebut, we all cadang nak buat project cili fertigrasi (secara kecil-kecilan). Kenapa kecil-kecilan? sebba sayang nak korbankan pokok2 buah yang dah ditanam..

So, partner aku ajak pasang pagar.. dah beli pagar, bermulalah episod pemasangan pagar tersebut... Kesian gak la tgk diorang pasang pagar.. sakit habis jari & tangan..

Jom layan gambar diorang dok pasang pagar... :) Nampak cam professional tak? hehehe...






Harap-harap berjayalah project yang kami rancangkan tu... Nanti weekend ni aku ambik gambar keseluruhan kebun yang dah siap dipasang pagar yer...

2 Nukilan Rasa:

  1. yang pakai topi tu mcm kontraktor pun ada..ha ha ha..

    BalasPadam
  2. bakal kontraktor jutawan. kan kate nak ambik contract pasang pagar.. hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie