-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

November Stories- Upcoming HSE Month 2011


Maaf kawan-kawan...
Sangat lama tak update blog yer... kesibukan yang teramat sangat...
Nest month HSE team company aku akan launch HSE Month for 2011. So, banyak preparation yang perlu dibuat. Alhamdulillah.. sekurang-kurangnya committee aku sangat memberikan kerjasama only a few people yang agak negative kan.. Sebab HSE nie cam kerja sukarela.. x dapat ape-ape imbuhan kan!

But for me, personally aku suke.. sebab at least banyak yang kite boleh contribute to the company and also company staff. BUkan ape.. walaupun aku sendiri semakin bertambah berat badan.. tapi aku suke kalau dapat encourage org2 lain utk menjalani hidup yang lebih sihat dan juga dapat bersama-sama membuat aktiviti yang lebih sihat.Cuma aku risau jugak la.. takut tak dapat participant dari staffs.. Maklumlah.. diorang nie sume rajin bekerja.. Bab2 sosial nie, dari pengamatan aku, cume segelintir yang suka involve..

Walaubagaimanapun, HSE Committee dah bekerja keras untuk menjayakan program ini.. Thanks to all the committee yang personally bagi aku, giving a good support kan!Untuk next month, antara aktiviti yang we all dah plan adalah seperti berikut:-

1. Gotong-Royong
2. Blood Donation
3. Donation & Recycle Weeks
4. HSE Day Away- FRIM,Kepong
5. In-door Game Competition (ping-pong, checkers & carom)

Harapan aku, committee2 yang buat kerja tu akan dapat perhatian sikit dari pihak management.. Sekurang-kurangnya a token of appreciation.. Banyak dah jugak yang diorang contribute to the company on the HSE matters kan. Semoga HSE matters bukan sekadar di pinggiran.. :)

Congratulations Team! Keep a good teamwork and together we prove that we can do it!.

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie