-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Apam Polkadot

Lately tempahan apam polkadot agak banyak.. so, aku just nak upload gambar utk tempahan-tempahan yang dah diterima... Layan...











6 Nukilan Rasa:

  1. bisnes baru nampak.. :) semoga berjaya..

    BalasPadam
  2. Iye la Cik Zura.. Tak larat dah nak jahit baju.. skrg nie go for cakes & apam la plak.. huhuhu

    Nanti kalau sempat belajar chocolate plak yer.. ;)

    BalasPadam
  3. wahh..rajinnye kak..ain skang ni stop dulu amik order apam sampai la bulan 12 nnt..xlarat nak buat..leceh nak membuatnye tu..dah laa tgh mabuks kan..anyway, chaiyok2 kak! :)

    BalasPadam
  4. lain kali Ain sub-con kan ker akak plak.. hehehe
    Tak per Ain, slow2.. yang penting jaga kesihatan diri yerk..

    BalasPadam
  5. sedapnya....kalo nak tempah bole ke pos ke pulau pinang??

    BalasPadam
  6. Boleh jer pos sampai penang. No Problem. Tapi saya ambik delivery charges RM10.

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie