-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kerja..

Dah malas dah nak sambung citer bulan september... Dah boleh consider basi kan? So boleh diabaikan la yerk... Aku nak kongsi satu citer yang sedang berlaku padaku di tempat kerja ku ini... Recently one of big person at our company just tendering her resignation. I pray for her best in future.. Tapi, yang aku nak citer nie.. aku sangatlah tak puas hati dengan cara pengurusan pihak Human Resources kat opis aku nie..

Aku tak kisah kalau organization nak rombak ker ape ker.. but please make it betul2.. All chnages on the organization tolong lah update dan buat proper ok!

Since the place is vacant.. my immediate boss skrg kene la turun menggantikan position tu (yang sebenarnya dipecah kepada dua). Department aku yang cume dua org nie (aku ngan boss aku) dah tinggal aku sorang. Yang paling aku tak puas hati, aku kene fully in-charge for the department i.e QA and HSE matter!. Walaupun recently aku just promoting as senior executive, for me the responsibility of the executive and Head of Department totally difference! Yang paling aku sakit hati, no black and white on that changes, tup-tup HR mgr simply buat announcement to all employees that now I'm fully in-charge for the department. Sebelum nie aku memang ade bagi taw yang aku tak nak accept that responsibility! but diorang suke2 jer bagi jugak that responsibility to me without any black and white! Sangat sakit hati key!!!

Bila aku tanya apsal tak dek black and white, jawapan dia same jer.. since no changes on your designation and job scope, only the responsibility instead reporting to QHSE Mgr now you directly report to Managing Director! Aku tak faham! How she define that there is no changes sedangkan responsibility and accountability kan dah lain! Poyo betul lah!

Huh! aku sakit hati nie!! Rasa cam nak lancarkan perang jer!!

2 Nukilan Rasa:

  1. HR tuh blaja tak habeh ker dlu? iskhhh...

    BalasPadam
  2. hahahaha... diorang nie kadang2 bayak ilmu.. tapi nak buat kerja senang.. so belasah jer...

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie