-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Cerita Bulan September -Part3

Kalau minggu pertama citer pasal raya.. Sekarang nak citer minggu kedua bulan september ni... Masuk minggu kedua (from 5hb onwards- pertama ke kedua ha??).. sakit gigi aku datang semula!!! Arghh.. this time lagi teruk ar... Berdenyut2 tak hingat la... So tak tahan sangat, on Monday which I'm suppost masuk kerja balik after long holiday, aku pergi Klinik Kesihatan Seksyen 19. Tak x berani pergi swasta sebab haritu pun lepas buat tampalan gigi aku kene infection sampai seminggu nak baik la.. Bila pergi klinik kesihatan, doktor tu cakap gigi tu sepatutnya kene remove la.. (or alternatively buat rawatan akar). Tapi dia x boleh on that day sebab gusi aku dah bengkak.. so ambik antibotik and ubat tahan sakit...

Malam menjelma, kesakitan itu semakin kuat berdenyut-denyut... Aduh.. Telan ponstan sampai 6 biji still x leh mengatasi rasa sakit itu.. Memang tak leh tido malam la... Pagi tu aku terus ke Salam plak.. Sebab memang tak tahan ooo... Rupe-rupenya gusi aku dah bernanah... So, doktor pecahkan and remove nanah tu... Masya-Allah... memang sakit rupanya bila gusi dah bernanah.... Serik jugakla aku.. So, doktor tukar antibiotik and bagi aku a very strong ponstan..  Alhamdulillah.. that ponstan worked for me.. Lepas telan jer, memang pengsan la tido...

Sakit gigi ini membuatkan aku MC untuk seminggu.. Dalam hati dah tekad, hilang jer bengkak gusi, aku nak cabut jer gigi nie.. Eliminate the source yang menyebabkan aku sakit.. huhuhu...  The whole week aku tak masuk kerja... The following week ingatkan boleh la masuk kerja.. tapi cik abg aku pulak hospitalized... Kenapa? Nanti aku sambung yer... Tungguu.....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie