-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Update Pregnancy

Sebelum nie aku pernah post yang aku dah start bleeding utk pregnancy kali nie kan.. For the last 5 days, bleeding aku x berhenti.. walaupun bukan continuously bleeding but boleh dikatakan pagi, tengahhari, petang dan malam akan ade kesan bleeding.. Walaupun dalam quanityt yang tak banyak.. Last Sunday, the blood turn to black colour.. Perut ada sikit rasa tak selesa.. So yesterday go and meet doctor..

After the scanning process, boleh nampak that the pregnancy not going so well. In other word, kemungkinan besar the pregnancy will not survive..Sedikit rasa hampa.. sebab aku mengharapkan kehadiran baby boy.. But maybe belum rezeki.. Tapi doktor advise aku utk stop breastfeeding till next Thursday.. Manalah taw ade peluang utk pregnancy to survive.. So today, aku try to follow the advise.. sebab aku realise gak la... lepas breastfeeding, biasalah bleeding yang kuar lebih banyak...

So, tunggu jer la results next week camne.. Deep in my heart, I hope it's will survive.. But kalau tak survive pun, I believe it's must be the best for the baby.. Sesungguhnya Allah lebih mengetahui.. :)

2 Nukilan Rasa:

  1. berserah kepada Allah kerana dia yang lebih mengetahui ape yang terbaik untukmu...

    BalasPadam
  2. Thanks Zai... Insya-Allah.. Kalau ade rezeki, tak ke mana kan.. Tapi kalau tak dek, sekurang-kurangnya yang dah dikurniakan nie dah menyerikan rumah tangga kan.. :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie