-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Treasure Hunt-Part 2

Sambung balik citer pasal Treasure Hunt tu ok... We all check-in kat Reinassance Hotel dalam pukul 4 ptg.. After that I'm waiting for my hubby and kids kat lobby sambil menikmati welcome drink.. When they arrived, terus naik bilik...

Ask them dah makan ker belum.. Masa stop kat Masjid MITC tadi, dah bagi la nasi lemak dan air.. tapi my hubby tak makan lagi.. Kakak pun x makan lagi.. Kakak kan cerewet sikit.. sebab tu la.. susah nak bagi dia makan kalau travel nie...  So after solat asar ajak diorang keluar utk makan.. Tapi kene cepat la.. sebab aku nak balik bersiap untuk dinner plak kan... Just pergi makan kat Dataran Pahlawan Food Court. Then rushing balik..

Plan malam, aku bawa baby gi dinner and hubby bawak anak2 yang lain jalan-jalan sekitar melaka...

Kul 8 malam turun untuk company annual dinner.. Tema malam tu adalah Retro 70's. Tapi aku tak la follow tema sangat.. Susah la... Tak carik baju pun.. hehehe.. Tak pe la... Janji join jugak kan... Our team dapat tempat ke sepuluh untuk Treasure Hunt dengan hadiah RM400 Cash.. (Dapatlah sorang seratus.. Jadilah... Walaupun target nak dapat 1st Place yang menawarkan hadiah RM4,000 tunai...

And for lucky draw, I get the 4th prize. Hadiahnya Ipod Nano Watch..  Alhamdulillah... Actually amat berharap nak dapat Grand Lucky Draw.. Hadiah dia Canon Powershoot G12. Tak pun 2nd place, boleh dapat Ipad2.. huhuhu..Tapi better than nothing kan! Tapi Ipod tu tak la dapat terus. After knowing who's the winner, baru diorang order.. sebab nak buat personalized engraving.. I choose to engrave NQ Teams (Mewakili anak-anakku..). That's I'm so lucky to have them!

Layan photos dulu.. masa dinner key... Nanti sambung lain...

Disinilah kami menginap....


Husna.. Seronok follow mama ke dinner..  

 

Denagn kawan-kawan office..



 Group Treasure Hunt Kami- 10th Place..

Antara yang bertuah malam tu..

 After dinner.. we all gi jalan-jalan keliling Melaka.. Nanti aku story lain key...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie