-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Perubahan Emosi

Bila nak start buat pregnancy check-up nie? Sejak pregnant nie, emosi aku agak berubah.. First few weeks ok jer.. but skrg nie makin tak menentu.. Agak berlainan dari emosi sebelum nie.. Food preference pun dah agak berubah.. Actually aku tak banyak karenah bila pregnant.. But this time, aku lebih prefer somethings yang simple dan suke makan somethings yang simple! Agaknya sebab dah gemuk kot!!! huhuhu...

Khamis nie nak try puasala.. sebagai persediaan menyambut bulan Ramadhan yang semakin hampir.. Hopefully time puasa nanti aku ok... kan?

Ya Allah... permudahkanlah urusan ku dalam menuyusan anak ku dan pada masa yang sama memastikan kandungan ku ini sihat dan membesar seperti yang sepatutnya...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie