-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Makan-Makan bersama Account Department

Ni pun topic tertunda.. Tak sempat nak cite banyak.. Ni lunch yang aku join dengan budak-budak akaun department.. Aku dijemput oleh En.Akmal to join the lunch.. Lunch is sponsored by En.Akmal.. Nyam-nyam.. Sangat kenyang ok!!

Thanks En.Akmal.. Lain kali bolehla belanja lagi yer.. :)

Menikmati Lunch di Restoran Kayu Manis- Bukit Jelutong..






Gambar nie actually disnap bila dah nak habis.. so banyak menu yang dah selamat masuk perut.. :) Really enjoy the lunch!! Best sangat.. 

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie