-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Jagung Dah Berbuah!!

Tak sempat mengunjungi kebun minggu nie utk membersihkan kawasan.. Ntah ape dah jadi kan.. Kerinduan nak mengunjungi kebun terubat jugak.. Semalam sempat gi jenguk kebun.. Just tengok ape dah jadi kat kebun kan.. Mula-mula sampai tengok.. Masya-Allah.. semak sudah!!!. Tapi Jagung dan bendi dah berbunga dan berbuah.. Seronok!! tetapi at the same time, pokok2 tu dah kene serang ngan penyakit... :). Itulah hasilnya kalau tanam dan tinggal.. Aku kalau boleh cuba nak elakkan sembut racun.. Tapi kene cari jalan la camne nak kawal serangan penyakit tanpa menggunakan racun.. Anybody have any info?

Layan.. Latest picture untuk jagung dan bendi itu..

Jagung dah berbuah..


Bendi yang lebat berbunga..



Hubby tengah sibuk buang rumput2..


Tengok.. si baby seronok dapat main tanah.. Pasni sibuk suruh basuh tangan.. sebab kotor...



Hajat hati nanti nak tanam cili padi or serai banyak2 la.. :)

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie