-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Harimau Malaya!!

Last night sempat menonton perlawanan Malaysia vs Singapore. Actually both perlawanan aku tengok.. Kalau masa lawan kat Singapore, Aku agak kecewa ngan pertahanan Harimau Malaya and also penjaga gol masa tu.. but untuk perlawanan semalam aku amat berbangga dengan goal keeper Malaysia.. Walaupun masih kecewa dengan bahagian pertahanan tapi keseluruhan aku amat berbangga dengan prestasi pemain Harimau Malaya...

Walaupun hakikatnya Malaysia kalah dari segi aggregat.. tapi aku yakin, masa depan Harimau Malaya akan lebih cerah.. Cuma, peluang utk ke piala dunia terpaksalah tunggu lagi 6 tahun yerk... Masa jaringan bgol pertama, memang aku sangat teruja.. Yes! One more to go!! but when Singapore score, cam tak percaya.. Tapi kalau diteliti di bahagian pertahanan, memang tak mustahil kan! Most of the times, pintu goal kita memang terbuka luas.. Mengharapkan Goal Keeper berani mati tu menyelamatkan pintu goal dari dibolosi...

Tapi apapun, aku memang berbangga dengan prestasi yang ditunjukkan oleh pemain2 Harimau Malaya!!! I believe, Malaysia will become better in future.. Go Malaysia Go!!

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie