-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Mengunjungi Morib..

Dah lama aku tak berkunjung ke Morib... Last sekali pergi sana sekitar tahun 2003 kalau tak silap.. Tu pun dengan member office lama. Last saturday on the way pergi kebun, cik abang bagi suggestion nak singgah morib.. Just for sight seeing... Disebabkan bertolak dr rumah pun agak lambat, then tak dek la bagitaw anak-anak nak gi sana.. we all just buat-buat tak taw la... Sampai pekan Banting barulah si kakak perasaan yang we all tak gi kebun lagi..

Kakak: Kenapa mama tak gi kebun? Kata nak gi kebun..
Aku: Ni nak gi kebun la nie..
Kakak: Mana ade.. kebun dah lepas dah..

Aku ngan husband senyum2 jer.. Saja tak nak bagitau.. Nanti for sure diorang nak mandi punya kan.. hehehe.. Aku memang tak prepare utk diorang mandi.. sebab dulu dalam fikiran aku Morib ni agak kotor.. so tak dek org mandi key! Takut nanti gatal-gatal plak badan..

Sampai Morib.. tgk dah banyak perubahan... Kebetulan plak ade Agro festival.. Tapi tak gi la.. sebab susah nak dapat parking.. Dah cantik Morib sekarang.. Dah ala-ala PD la sikit.. Much better kot.. :). Kebetulan plak air tgh pasang.. So ramai gak la yang mandi manda.. Walaupun airnya tak la sejernih Laut Cina Selatan.. Tapi bolehla setakat mengubat rindu nak mandi laut.. Tapi aku definitely tak bagi budak-budak tu mandi.. Iyelah... takut plak gatal nanti.. Diorang nie kulit sensitif key! Yang paling penting sebab tak bawak pun extra baju.. hehehe... (Tu yang utama diorang tak leh mandi..)

So.. Layan jer la photos yg sempat di'snap'..

Ombak yang menderu...


Pemandangan diwaktu petang..


Anak-anakku.. seronok dapat ke pantai.. walaupun hanya bermain di gigi air..




Mum's and kids..

 Papa & Husna..


Meninggalkan petang itu dengan janji akan datang lagi dan anak-anak dibenarkan mandi manda.. hehehehe..


'Cepat... Nak gi kebun pulak!!! '

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie