-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kursus Homemade Coklat

Sekarang dah cam trend utk homemade coklat kan.. Aku cam terfikir-fikir nak masuk kursus tu.. Just for fun.. Maybe boleh jugak buat side income.. Lagipun, the chocolate making looks fun..

Haritu survey2 la kursus membuat coklat.. Kebanyakan kos utk kursus tu dalam rm250 utk basic.. The lowest one yang aku survey adalah dalam rm180. But I'm thinking nak ambik kursus yang rm380 dimana kursus tu lengkap sekali dengan semua peralatan yang diperlukan utk membuat coklat.

Buat punya buat, I found this website.. e-book yang dia tawarkan utk membuat coklat is about rm70. Nampak menarikkan! So aku subcribe la... :)  And at the same time register to become the affiliate.. So check it out! Click here.. e-book coklat

Manalah taw, suatu hari nanti e-book nie boleh jadi panduan untuk kite menambahkan pendapatan kite...

4 Nukilan Rasa:

  1. kak mai..
    meh la join kelas ain..tapi rm200 laa..belajar sampai pandai..ehehe..mmg ebook tu die tunjukkan cara buat coklat..tapi tidak secara praktikal..kalau praktik, akak akan tau dengan lebih terperinci, what do and don'ts..then hasil dr kelas tu dah boleh buat sample utk berniaga.. :)

    BalasPadam
  2. Ain,
    Insya-Allah.. tengah berfikir lagi nie.. Sebab ade satu tu dia tawarkan terus contact pembekal. Tapi kene susun jadual balik la...

    Cik abg pun suruh gi belajar ngan Ain jer... hahaha.. Tak habis fikir lagi nih! :) Kursus Ain tu termasuk alatan tak? maksudnya alatan tu boleh ambik terus ker??? hahahaha

    BalasPadam
  3. meh nk tolong promote ain.. hihi..

    cik mai, alatan tu tak penting sgt lah. yg penting belajar cara nak buat coklat tu. alatan tu murah2 jer. boleh beli sendiri sikit2. :)

    ni pengalaman dari org yg dh attend kelas dari puan ain. heheheh.

    BalasPadam
  4. Ok ok cik Zura.. I believe in you.. hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie