-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kebun Kami Sekarang

Last Saturday we all pergi lah berkunjung ke kebun kami.. Sampai2 jer.. terkejut tgk keadaan yang agak semak.. Agaknya sebab skrg nie asyik hujan, so rumput cepatlah naik kan... Tapi yang bestnya tengok pokok-pokok yang di tanam nampak subur.. :) Ada harapan nak merasa hasil nanti nie..

Jom layan updated photos kat kebun.

Dr jauh.. Ni la rupenyer.. Yang tgh naik tu pokok jagung ngan pokok bendi..


Belakang dia pokok pisang.. Satu mati, tinggal 2 pokok jer..


Belakang pokok pisang pokok mangga.. Ni tak taw mangga jenis ape.. Jiran yang bagi.. X taw akan berbuah ker tak.. Tapi tanam jer la.. Bagi kawasan tu redup sikit..


This one.. pokok durian... Musang King.. :)


Actually banyak lagi pokok yang we all tanam i.e rambutan- gading, anak sekolah & gula batu, pokok betik, mangga chokanan, belimbing buluh, 5 perdu buluh madu, serai, dan beberapa pokok kecik2 cam serai, ulam raja dan cili...

Lepas gi kebun, Hubby bawak gi ronda-ronda kat sungai yang berhampiran..

Tgk2.. best tak? Sungai ni actually muara... ade la aktiviti nelayan di sekitar nie..

 Jeti.. Boleh mancing taw!

 Seberang sana hubby cakap Teluk Gong..


Anak-anak menikmati panorama.. :)


Ni la tempat nelayan berlabuh.. best2

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie