-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Anniversary Ke-8

1st June yang lepas genaplah sudah 8 tahun perkahwinan kami.. Alhamdulillah.. dalam 8 tahun ini, banyak betul dugaan dan cubaan yang diharungi.. Tapi Syukur.. aku semakin matang menjalani kehidupan harian.. Dengan kehadiran 4 org cahayamata.. kehidupan kami memang riuh rendah.. dengan gelak tawa dan tangisan anak-anak.. rumah yang sentiasa kecoh... Yang penting, husband wish dengan dengan pebuh kasih sayang...
hehehehe...
Alhamdulillah... Alhamdulillah..

So sempena anniversary aku n husband ambik cuti.. First agenda gi breakfast kat tempat we all selalu gi makan time bujang2 dulu (masa bertunang..) This time bawak anak-anak.. Then terus ke kebun.. menziarahi kebun... Pokok-pokok jagung dah mula naik tapi sayang sebab pokok ubi kayu dan belimbing aku dah dipatah-patah oleh monyet2 hutan... Tak per la.. nampak gayanya kene share rezeki ngan diorang la kami.. :)

Petang bawak anak-anak pergi melawat muzium Shah Alam.. Itupun sebab kakak mintak nak pergi muzium.. Letih jugak ronda muzium sebab dia ada 4 tingkat.. Basically semua pasal sejarah selangor.. Good for her to learn.. Sayang sekali sebab kamera tak dek... So tak ade sebarang rakaman gambar... :(

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie