-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Activity Weekend..

Last Sunday, aku ngan family attend wedding member office hubby kat Dewan Perdana Felda, KL. Tapi sayang sungguh.. tak ambik gambar ngan pengantin la pulak.. Sebab masa we all dah siap makan, cari pengantin dah tak jumpa.. huhuhu.. Ni gambar yg we all snap kat sana.. Anak-anak ku cukup suke.. sebab bebas berlari kan.. Ni semua gambar yang disnap di sekitar wedding place- Dewan Perdana Felda..









After gi wedding aku ingat nak balik jer.. Tapi kakak plak tak mo balik.. ajak jalan-jalan.. iyelah.. dah bosan.. Cuti sekolah tak gi mana-mana.. So cakap kat hubby jom la gi muzium.. So, we all just bawak diorang gi muzium.. ronda-ronda.. Lagipun skrg nie tgh ade pameran orang asli...









Ni gambar we all ngan burung2.. X cantik sebab aku snap atas gambar.. Maklumlah.. Instant photos.. Tak dek Softcopy..




0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie