-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sambutan Hari Ibu

Tahun ni dah 8 tahun aku melayari bahtera kehidupan berumah-tangga.. Cepat betul waktu berlalu.. Dari baju saiz 'S' dah sampai ke 'XXXL' huhuhuhu...  Sebagai ibu kepada 4 org cahaya mata, tiada yang lebih indah selain melihat anak-anak yang membesar dengan sihat dan cerdas... Keletah anak-anak yang menghiburkan dan kadang-kdang mengundang rasa geram dihati.. Tapi aku sebagai ibu, aku sentiasa mahukan yang terbaik utk anak-anakku...

Memulakan hari ibu dengan ucapan 'Happy Mother's Day' from my hubby... He's also send an MMS utk ucapan... :) kaka pulak bagi kad ucapan yang dibuat sendiri... Hubby bagi seluar 'aerobic'.. hahahaha.. Motivasi utk kehidupan yang lebih cergas.. Just layan kad ucapan dr kakak..


0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie