-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Safety & Health Officer?

Results exam aku utk SHO dah keluar utk keseluruhan.. I failed for my paper 4.. Warghhh... sedihnyer... So, I will repeat that paper somewhere in August this year...

Basically, utk exam tu aku agak tak bersedia.. at the time, sangatlah bz sampai tak sempat nak buat paper work itu.. Imagine la kan, resultsnyer memang boleh diteka.. esok nak hantar hari nie baru kelam kabut buat paper work.. camne nak dpt result yang bagus...

During presentation plak, aku memang boleh explain ape yang aku ceritakan dalam wpa aku.. tapi examiner tu cakap I lost banyak mark in that paper work because it's not very details..

Adusss... I wish I can do better... May target now just to passed the next examination and after that only I will think whether I want to enhance my career in that field.. The most important is, that course teach me a lots of value in my life.. :)

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie