-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Bicara Hatiku..

Pernah tak you all rasa terkilan, sedih or marah disebabkan kerja? I believe everybody do feel that.. sometimes frustration pun ade kan! Itulah yang aku rasa sekarang... Argghhh!!!! sangatlah bosannyer... especially bila terpaksa berdepan dengan benda-benda yang sentiasa cuba membuatkan kite jadi semakin negative..

Ya Allah... kuatkan semangatku... Jadikanlah aku seorang pekerja yang cemerlang dan mampu membuatkan kerja yang diamanahkan kepadaku dengan ikhlas dan sentiasa bersungguh-sungguh...

From the desk....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie