-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

1st Year Bufday Celebration!!

Tahun nie genaplah setahun geng-geng mummy Trisystems with their new baby... So, we all ramai-ramai berpakat nak celebrate kat KFC Extreme Park.. After make a planning and pay for the booking fees, finally on 9th April 2011 we all beramai-ramai celebrate the batch for 1st year bufday!

Celebration just nice with a lots of foods.. banyak tak habis sampai kene tawpau key.. With some games, I believe we all enjoy the day... Nak ambik gambar banyak-banyak batery dah habis da.. Lupe nak charge.. So ni jer la gambar yang dapat diambil...

Just enjoy the photos key!

Welcome banner...


Aku and kids awaiting for other mummy..


Anak-anak enjoy main belon..


Kek Besday - Prepared by KFC


Cutting Cake..



Dengan maskot 'chicky'

Just tambah gambar sekitar majlis yg diambil dr blog Alin.





0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie