-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

EBM ku!!!!

Dah lama tak bercerita pasal penyusuan ku kan! Lately mungkin disebabkan dengan kerja -kerja yang tak pernah habis, aku cuma dpt spend masa utk pump session kat office twice a day or else once a day.. Kat rumah plak memang langsung tak pump.. Penyakit 'M' makin menebal.. Akibatnya.. EBM aku makin merosot...

Sekarang nie mulalah risau.. apa tak nya.. my lil Husna baru masuk 1 year but my stok cume tinggal 176oz aje!!! Wargghhh!!!! Risau bukan kepalang mama!! With that amount, cuma mampu bertahan untuk 1 week ++ kalau keep on camni.. So, mulai sekarang aku set target balik utk increase my pumping session.. Kat office I'll try to make it 3 times.. then balik rumah sekurang-kurangnya 2 kali..

Nak buat cam dulu bangun kul 3 pagi utk pumping x larat dah la kan.. Sebab diorang nie sebelum kul 12 tak tido... Sekarang for 15 minutes pumping session aku cume boleh dapat 3oz jer.. compare to last month at least I can get min 4oz to 6 oz..

Ya Allah.. Buanglah rasa malas dalam diri aku.. Permudahkanlah segala urusanku dalam menyusukan anak ku agar mampu menuruti syariatmu... Aku tekad, aku akan terus berusaha untuk menyusukan anak ku sekurang-kurangnya sehingga 2 tahun!

4 Nukilan Rasa:

  1. jangan malas2....jom jemaah pumping..
    follow me back

    BalasPadam
  2. MamaSSF.. Itulah pasal.. Dah insaf nie.. huhuhu

    Insya-Allah.. selepas nie usaha lagi.. Chaiyookk!!!

    I follow u..

    BalasPadam
  3. Caiyok2 sis!!!
    akak pasti boleh!! semangat!! berusaha!!!

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie