-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Safety Officer Examination

Confirmation on the Safety & Health Officer examination already received on 6th December 2010. Alangkah risaunya hati aku.. Sebabnya rasa cam tak bersedia jer... huhuhuhu...

Paper I shall be on 28/12/2010, Paper II and III will be on 29/12/2010. Soalan utk paper 4 pun dah dapat which is  shall be submitted latest by 25th January 2011.

I have to study since banyak dah theory yang aku dah lupe... huhuhu... Doakan kejayaan aku...

2 Nukilan Rasa:

  1. caiyok caiyok sis!!
    u can do it babeh!!
    takde teman jemaah memerah nnti :(

    BalasPadam
  2. Amin.... rasa cam nak pecah kepala nie... time nak study pun x dek.. sibuk manjang..

    Tak per.. 2 hari jer tak dek.. pastu leh jemaah balik.. hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie