-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Just makan-makan

Dah lama tak update pasal anak-anak kan? Sebenarnya tak dek ape yang aku nak update sangat.. So, aku upload gambar anak-anak yang terkini dah la kan!. Gambar nie aku ambik masa bawak diorang gi makan-makan KFC kat Bukit Kemuning... Layan....

Husna.. Dah pandai duduk, berdiri dengan support, bertatih dengan support..

 My favourite photos...
 Style senyum dia sekarang bila taw org nak ambik gambar...
 Kak Ngah & Huda.. Seronok makan KFC
 Kakak yang dah rajin bertudung sekarang nie..
 Nyum2...

Seronok tengok anak-anak yang semakin membesar...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie