-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Bicara Hati

Aku ade baca blog kawan aku, dia kate yang dia semakin hari semakin sayang... hehehehe

Aku? Semakin hari semakin ape yek? hahahaha... Biarlah jadi rahsia ku jer.. malas ar nak kongsi.. hahahaha... Tapi one things for sure, semakin lama hubungan kite, makin banyak komitment and semakin banyak dugaan.. Itu yg kalau tak jaga hubungan jadi hambar dan ramai yang rasa tak seronok dengan hubungan tersebut..

Aku? I did notice some changes in the relationships as the times goes by.. Sekarang nie lebih banyak kene jaga & pujuk diri sendiri.. kadang-kadang bosan! Kadang-kadang ok!..  Tapi sekarang aku nak rileks.. buat no comment.. (I reserve may comment for myself). Boleh camtu??

Safety Officer Examination

Confirmation on the Safety & Health Officer examination already received on 6th December 2010. Alangkah risaunya hati aku.. Sebabnya rasa cam tak bersedia jer... huhuhuhu...

Paper I shall be on 28/12/2010, Paper II and III will be on 29/12/2010. Soalan utk paper 4 pun dah dapat which is  shall be submitted latest by 25th January 2011.

I have to study since banyak dah theory yang aku dah lupe... huhuhu... Doakan kejayaan aku...

Just makan-makan

Dah lama tak update pasal anak-anak kan? Sebenarnya tak dek ape yang aku nak update sangat.. So, aku upload gambar anak-anak yang terkini dah la kan!. Gambar nie aku ambik masa bawak diorang gi makan-makan KFC kat Bukit Kemuning... Layan....

Husna.. Dah pandai duduk, berdiri dengan support, bertatih dengan support..

 My favourite photos...
 Style senyum dia sekarang bila taw org nak ambik gambar...
 Kak Ngah & Huda.. Seronok makan KFC
 Kakak yang dah rajin bertudung sekarang nie..
 Nyum2...

Seronok tengok anak-anak yang semakin membesar...

Launching HSE Month

1st December, Aku bersama HSE Committee di tempat aku telah melancarkan bulan HSE. Alhamdulillah.. segala perancangan berjalan dengan jayanya....

Layan our photos..

Our HSE Comittee Members

During the events..



 Bacaan doa pembukaan


Time makan-makan..

1st Aid Demonstrations..


Dengan Kak Raziah.. Breastfeeding mother (teman jemaah)

Banyak aktiviti yang akan dijalankan sepanjang bulan nie.. Insya-Allah.. nanti aku update dari masa ke semasa..
Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie