-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Jalan-Jalan ke Bukit Cerakah

Last Sunday bawak anak-anak jalan-jalan ke Bukit Cerakah, Shah Alam. Saja ke sana since Saturday we ols tak dek gi mana-mana.. Just lepak kat rumah jer kan.. Ahad tu bertolak dr rumah pun dah kul 3pm.. Reach there kul 3.30.. Pay entrance fees rm3 fro adults and RM1 for kids 12 years and above. Niat hati nak rent bicycle.. tapi sebab ade baby susah la plak kan.. So we ols jalan kaki jer la... Nak naik bas crowded sangat..

We ols cume jalan-jalan ke Taman Padi, Taman Rumah Idaman, Taman Haiwan, Taman Arnab, then pergi Rumah 4 Musim. Tapi tutup la plak.. So lepak-lepak kat Taman permainan jer...

Then hujan turun plak!! Apalagi... terus kelam kabut berjalan balik.. Nak naik bas pun sama.. too crowded.. malas nak tunggu sama.. Jadinyer.. sempat la mandi hujan sikit... hahaha..

Layan ajelah...








0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie