-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Husna dah tumbuh Gigi!!!

Bulan ni Husna dah 6 bulan!!. Berat dia masa gi cucuk haritu dah 7.9Kg.. Slightly increase from previous weight.. Malam tadi aku notice yang dia dah start tumbuh gigi... Sebab tu sekarang nie dia x mo hisap susu sangat...  Dengan excitednya aku inform Hubby.. Antara conversation aku ngan hubby...

Aku: Abg.. Husna dah tumbuh gigi ar  (dengan excitednyer)
Hubby: Tipe ar... dia baru 6 bulan, takkan dah tumbuh gigi..
Aku: Betul... Apela.. 6 bulan memang dah start teething ar.. Cuba abg masukkan jari rasa..
Hubby: Iyela... (Selepas memasukkan jari ke mulut si comel...)

Wah... anak mam dah pandai.. dah tumbuh gigi.. Hopefully dia akan membesar dengan sihat.. :))

Sekarang Husna dah pandai bergerak dan dalam proses nak cuba2 merangkak...

2 Nukilan Rasa:

  1. bdk2 skrg mmg cepat tumbuh gigi kan
    anak kawan tu, masa 5 bulan dh 2 btg
    pemkanan ke erk??
    eisya pun dh start laga2 gusi
    tapi tak rasa pun lg

    Update Terkini

    BalasPadam
  2. Betul la Dayu... cam surprise jer tgk perkembangan budak2 skrg nie...

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie